AFRICAN LODGE ( SCHOOLBUS) 

IS EEN MERCEDES SCHOOLBUS DIE WIJ VOLLEDIG OMGEBOUWD HEBBEN TOT EEN LUXE TRENDY GEZELLIG VAKANTIEVERBLIJF

JE KAN ER MET 6 PERSONEN IN VERBLIJVEN. ER IS 1 GROOT BED ( 1.60M X 2M) , 1 STAPELBED ( 2 BEDDEN VAN 90 CM X 2 M)EN 2 ENKELE BEDDEN VAN 90 CM X 2 M). 

IN ONZE  SCHOOLBUS IS ER EEN KEUKEN VAN 3 M , 5 GASPITTEN, FRIGO,BADKAMER MET LAVABO EN DOUCHE, GEWOON TOILET, 2 ZETELS VAN 90 CM X 2 M, 2 KASTEN EN VEEL OPBERGPLAATS.

JE KAN DE SCHOOLBUS LEKKER FRIS HOUDEN ( ZELFS IN DE ZOMERMAANDEN) . ER IS EEN AIRCO,  1 VENTILATOR , GORDIJNEN EN SCHADUWDOEKEN BOVEN DE SCHOOLBUS.

VOOR DE WINTERMAANDEN HEBBEN WIJ OOK VERWARMING IN DE BUS. IS GELUKKIG ENKEL NODIG 'S NACHTS WANT OVERDAG WARMT DE BUS OP DOOR DE ZON.

ER IS OOK  ONBEPERKTE WIFI EN TV.

DE BUITENRUIMTE IS HEEL GEZELLIG  MET EEN BUITENKEUKEN WAAR ER EEN BBQ IS EN 2 GASPITJES ZIJN, 3 COMFORTABELE LUXE LIGZETELS IN BAMBOO, ZWEMBAD VAN 12 M X 5 M EN EEN BUITENDOUCHE. ALLE MEUBELEN MAKEN WIJ ZELF EN BESTAAN UIT NATUURLIJKE MATERIALEN. WAT HEEL GOED PAST IN DE NATUUR.

ER ZAL OOK EEN SPEELWEIDE ZIJN VOOR DE KINDEREN MET EEN TRAMPOLINE, GLIJBAAN,SCHOMMEL,ZANDBAK EN VEEL LEUK SPEELGOED IN DE SCHOOLBUS. KINDEREN ZULLEN ZICH HIER OOK NIET VERVELEN!

DE ALGARVE OLIVE TREE LODGE IS 15 MINUUTJES VAN DE KUST , 10 MINUUTJES VAN SILVES ( HYSTORISCH STADJE MET EEN MOORS KASTEEL) EN 7 MINUUTJES VAN S.B.DE MESSINES.IN ONS DORPJE HEB JE LEUKE RESTAURANTJES, WINKEL, SUPERMARKTEN, BINNENMARKT MET BIO GROENTJES EN VERSE VIS ,...

WEGENS HET GROTE SUCCES KOMT ER VANAF APRIL 2023 EEN DERDE HIPPE SCHOOLBUS BIJ ( ZELFDE SCHOOLBUS ALS DE SAFARI LODGE)