DE OLIVE TREE LODGE 1 ( SCHOOLBUS) 

IS EEN MERCEDES SCHOOLBUS DIE WIJ VOLLEDIG RENOVEREN TOT EEN LUXE TRENDY GEZELLIG VAKANTIEVERBLIJF

JE KAN ER MET 6 PERSONEN IN VERBLIJVEN. ER IS 1 GROOT BED ( 1.60M X 2M) , 1 STAPELBED ( 2 BEDDEN VAN 90 CM X 2 M)EN 2 ENKELE BEDDEN VAN 90 CM X 2 M). 

IN ONZE  SCHOOLBUS IS ER EEN KEUKEN VAN 3 M , 5 GASPITTEN, FRIGO,BADKAMER MET LAVABO EN DOUCHE, GEWOON TOILET, 2 ZETELS VAN 90 CM X 2 M, 2 KASTEN EN VEEL OPBERGPLAATS.

ER IS OOK EEN AIRCO , ONBEPERKTE WIFI EN TV.

OP DE FOTO'S STAAT ONZE HIPPE SCHOOLBUS NOG NIET IN DE OLIJFBOOMGAARD . WIJ HEBBEN HEM OMGEBOUWD AAN ONZE EIGEN BOERDERIJ. DE SCHOOLBUS ZAL OP EEN SCHADUWRIJK PLEKJE STAAN ONDER DE OLIJFBOMEN. ER ZULLEN OOK VERSCHILLENDE MOOIE SCHADUWDOEKEN BOVEN DE SCHOOLBUS KOMEN EN ER IS AIRCO. DUS ZELFS IN DE ZOMERMAANDEN ZAL HET LEKKER FRIS ZIJN!

DE BUITENRUIMTE ZAL HEEL GEZELLIG WORDEN MET EEN BUITENKEUKEN WAAR ER EEN BBQ IS EN 2 GASPITJES ZIJN, 3 COMFORTABELE LUXE LIGZETELS IN BAMBOO, ZWEMBAD VAN 7 M X 4 M EN EEN BUITENDOUCHE. ALLE MEUBELEN MAKEN WIJ ZELF EN BESTAAN UIT NATUURLIJKE MATERIALEN. WAT HEEL GOED PAST IN DE NATUUR.

ER ZAL OOK EEN SPEELWEIDE ZIJN VOOR DE KINDEREN MET EEN TRAMPOLINE, GLIJBAAN,SCHOMMEL,ZANDBAK EN VEEL LEUK SPEELGOED IN DE SCHOOLBUS. KINDEREN ZULLEN ZICH HIER OOK NIET VERVELEN!

EN ER KOMT EEN ZWEMBAD VAN 12 M X 5 M.

DE ALGARVE OLIVE TREE LODGE IS 15 MINUUTJES VAN DE KUST , 10 MINUUTJES VAN SILVES ( HYSTORISCH STADJE MET EEN MOORS KASTEEL) EN 7 MINUUTJES VAN S.B.DE MESSINES.IN ONS DORPJE HEB JE LEUKE RESTAURANTJES, WINKEL, SUPERMARKTEN, BINNENMARKT MET BIO GROENTJES EN VERSE VIS ,...

VANAF JULI 2019 KAN JE VERBLIJVEN IN DE ALGARVE OLIVE TREELODGE 

NU ZIJN WIJ NOG VOLOP AAN HET VERBOUWEN MAAR WIE NU TOCH AL BESLIST OM HIER TE VERBLIJVEN ZAL DAAR ZEKER GEEN SPIJT VAN HEBBEN WANT HET WORD TERUG EEN BIJZONDER PLEKJE VOOR GASTEN DIE VAN DE RUST EN DE NATUUR HOUDEN.

KAN BIJNA NIET WACHTEN TOT DIE AF!!!